miercuri, 11 iunie 2014

Este tacere...

Acum cateva saptamani am modificat ceva pe blog si nu mai pot aparea decat comentariile semnate si cu adresa de email.
De atunci este o mare tacere! 
Foarte rar cate cineva scrie cate un comentariu.
Cred ca nu e bine!
Verific de catevA ori pe zi daca e vreun comentariu pentru moderat si tacerea doare!
Era mai bine cand ma injurau? Da, era mai bine. Simteam ca sunt vie! Simteam ca sunt monitorizata . Si acum sunt. Da, vad asta! Numarul de cititori s-a dublat...Desigur ma bucura asta , dar... dragilor, haideti spuneti-mi ca ...toate acele lucruri pe care mi-le spuneati inainte! Si ca sunt ratacita, si ca atarn lanturi de umerii altora si ca ma iubiti...Feedback!
Mi-e dor de Adelina, de Simona, de Ella, de Adrian,de Ana, de Vasile, de Alexandra...de Ionela, de Mihaela...de teologii cu citatele lor din sfinti...
Stiu ca sunteti la celalalt ecran, stiu ca daca nu scriu va intristati, dar am nevoie de ajutorul vostru pentru ca si pentru voi scriu. Impart cu voi tristetea si bucuria si frumusetea locurilor in care merg si amintirile mele toate, unele tarzii, altele proaspete cum proaspata e dimineata acesta de iunie, 11, ziua in care il praznuim pe sfantul Luca, ajutatorul si sprijinitorul vietii mele!Unul din sfintii mei dragi.
Aseara a fost priveghere la Schitul Closca. Eu nu am fost! Se poate si asa! Desigur mi-a fost greu! Am privegheat in casa mea  si cred ca sfantul a stiut asta! Dar despre sfantul Luca...o alta poveste!

6 comentarii:

  1. Nu va intristati d-na Doina ,suntem aici si va asteptam postarile ;probabil ca e mai usor sa citim si sa simtim la fel ca dvs.Unii dintre noi(eu cel putin) se exprima mai greu,cuvintele nu curg asa de frumos ca la dvs ,asa ca e mai simplu sa citim si sa ne emotionam (desigur nu e si cel mai corect ).Ne iertati pentru comoditatea noastra si nu ne abandonati.Dumnezeu sa va rasplateasca pentru tot ce faceti !

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Elena ,
    Sunt aici ,citesc , e drept mai rar pentru ca asa e situatia acum...dar ma gandesc cu drag la tine si la faptul ca stiu ca esti mereu aici , de veghe...Nu pot sa cred ca exista oameni care te supara si ma intristez...Asterne in continuare gandurile tale frumoasa si atat de generoase .Ne bucura pe toti cei ce te iubim si te admiram...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara , Simona!Ma bucur ca esti din cand in cand pe aici! Te imbratisez!

      Ștergere
  3. Doamna Elena, e prima data ca va scriu desi va citesc de vreo 2 luni cu mare placere. Si in fiecare zi ma uit sa vad daca a mai aparut ceva. Va cunosc de acum intreaga familie si prietenii si bisericile si manastirile pe care le-ati vizitat si multe am invatat despre ce inseamna sa-l ajuti pe aproapele tau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Liana, esti o surpriza!Oameni ca tine fac posibil sa continui...

      Ștergere