miercuri, 2 octombrie 2013

Pagina de jurnal.La drum-2 octombrie 2013

Nu stiu cum, dar inca ma pot da jos din pat! Inca pot sa vin la serviciu, sa rezolv lucrurile pe care le am de facut, sa fac ordine, sa muncesc si cand e timp de pauza, sa plec!Slava Tie, Doamne, slava Tie!
Iar plec la drum. Nu, nu plec iar in pelerinaj la manastiri! Plec intr-un pelerinaj in locuri pline de icoane.
Ati observat ca spitalele noastre sunt pline de icoane ortodoxe? Maica Domnului ii priveste pe cei bolnavi dar si pe "apartinatori" Noi suntem apartinatorii, adica membrii familiilor care au bonavi si-i insotim la tratament. Sunt pline spitale de noi! Am sentimentul cand intru intr-un spital ca e o sala mare dintr-un aeroport! Lume mult! Multi bolnavi! Si multe asistente vesnic grabite, vesnic alergand la bolnavi , la foile de observatie, la medici...Parca fiecare se pregateste pentru plecare spre ceva, spre Sanatatea pe care atat de mult ne-o dorim unii altora! Ati observat ca asta ne dorim tot mai des, tot mai mult? Multa sanatate!
Un aeroport  avand ca destinatie ...Sanatatea!
Si Maica Domnului tine in mana ei pasaportul!Sa ne rugam Maicii Domnului care nu lasa pe nimeni cu mana intinsa, nici pe cel mai mare pacatos! Sa ne rugam Maicii Domnului, sa mijloceasca  la Dumnezeu, timp de pocainta, putere in purtarea crucii bolii! Maine la ora la care acum scriu, voi fi pe acolo, privind spre icoane si spre chipurile palide ale celor care lupta cu boala!
Si am sa multumesc pentru toate aceste lucruri pe care mi-le da si am sa ma  rog ca ei, cei aflati in suferinta trupeasca, sa aibe putere sa nu carteasca, sa aibe speranta ca nu vor primi mai mult decat pot duce si sa stie ca tot ce primesc e dat din iubire dumnezeiasca, pentru curatirea de pacate si intr-un timp...fericire vesnica!
Cand am sa pot sa scriu, am sa vad dau o lista cu numele celor bonavi pe care ii voi cunoaste.Sa va rugati pentru ei.Pana atunci rugati-va pentru... Georgeta!

7 comentarii:

  1. Am gasit blogul tau din întâmplare. Am citit putin dar am inteles pentru ca am fost la aeroport cu mama.
    Ea a plecat Acasă.
    Voiam sa te incurajez sa fii tare in credinta .
    Domnul stie planurile Lui cu noi.
    Orice se întâmplă, este in mana Lui.
    Gristos a spus:" nimeni nu vine la Tatal ,decat prin Mine" asa ca Lui trebuie sa ii dam pasapoartele ,Duhul Sfânt mijloceste la Dumnezeu.
    Hristos ne-a rscumparat pe cruce, Dumnezeu pe El l-a sacrificat pentru noi, asa ca El e "biletul" nistru spre Dumnezeu.
    Domnul sa te binecuvanteze!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragul meu, am inteles...As vrea sa te imbratisez si sa-ti spun ca iti multumesc... Nu, nu intamplator ai ajuns aici! Eu nu cred! Iti dau adresa mea de email(dumitru_2na@yahoo.com), poate imi spui acolo, care e numele tau si cum o cheama pe mama ta...Ca sa va pastrez numele in inima mea si in rugaciunea mea de multumire pentru voi... Sau spune-mi aici...Dumnezeu sa te binecuvinteze pururea !

      Ștergere
  2. Doamne ajuta!
    ma gandesc si eu sa spun "am ajuns pe acest blog intamplator" dar stiu ca nimic nu e intamplator. Am citit (caci am tim la servici) si ce pot sa spun decat ca imi place cum scrii, sufletul tau....De as fi si eu asa....(fiecare cu patimile sale).
    Am fost curioasa cum a fost in pelerinajul din Ucraina (si eu doream vara trecuta insa au intervenit alte treburi si oricum nu am cu cine sa merg;stiu ca pot si singura-asa am mers in Grecia-dar parca mai bine e cu cineva cunoscut).
    Sa ne intareasca Dumnezeu si sa-I dam Slava pt toate!
    Oana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ai venit. Sper sa-ti fie de folos popasul tau.Eu te mai astept. Iar despre Ucraina... acum doar amintiri, sper insa ca Dumnezeu sa aduca pacea acolo si sa revin. Poate mergi cu mine! Nu e imposibil!

      Ștergere
  3. Bine v am gasit!
    (si de cand caut pag. asta unde postasem comentariul).Intre timp am postat si alte comentarii (intr-unul care nu s a postat ca n am dat previzualizare) scrisesem ca nu am facebook si nici adresa URL decat email (asa ca mi am permis sa va introduc in lista mea de contacte-de aceea si cautam cu ardoare pag.asta caci vazusem sus mentionata adresa dvs.). Daca va intereseaza alte info spirituale (eu sunt inscrisa intr-un grup pe yahoo in care comunicam, participam la conferinte, pelerinaje, jucam volei in parc etc), va pot trimite. Eu sunt din Bucuresti, dvs. din CT, nu i asa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Of, blogul meu ar trebui sa aibe o rublica cu comentariile si le-am gasi mai usor! Poate ma ajuta copii mei! Oricum mie imi e usor sa vad comentariile, mai greu e pentru voi. Sunt din Slobozia Ialomita. Si adresa mea de email e cea de mai sus (dumitru_2na@yahoo.com) Ma bucur de orice prieten si deci te primesc in inima mea si pe tine. Nu am inteles daca tu esti Oana. Poate imi spui intr-un email mai multe si stabilim cum sa vorbim...

      Ștergere
    2. Da, tu esti Oana. Am recitit. Ma bucur de prezenta ta aici.

      Ștergere