miercuri, 13 noiembrie 2013

"Intamplarea" de astazi

Astazi am facut o deplasare la cativa zeci de kilometri de localitatea mea, am fost intr-o actiune oficiala,prima dupa mult, mult timp. Totul a decurs normal, chiar placut, interesant, pana la un anume moment al zilei, in care masina in care eram,penultima din coloana oficiala, a intrat intr-o groapa mare si linistea in care respiram s-a fisurat ca  o cana de lut.Nu ne-am rasturnat desi se putea intampla si asta! Dar masina s-a oprit lovita puternic dedesupt.
Soferul a coborat si a verificat :
-S-a spart baia de ulei!
Si a inceput sa injure! 
-S-a spart baia de ulei-a confirmat cel din ultima masina si ne-a depasit.
Eram in camp, departe de orice localitate.
-Ce fac? Cum plecam de aici?
Si injura...
-Nu mai injura!Nu foloseste la nimic!-i-am zis.Porneste masina!
-Nu pot, doamna, ca se caleaza motorul.
-Nu se intampla nimic. Porneste!
Priveam pe geam si nu vedeam in urma noastra nicio urma de apa sau ulei pe pamant... 1 km, 2..3... si a aparut soseaua si iar un kilometru...m-am dat jos din masina si ea a fost parcata undeva. ''Din senin " a aparut o alta masina care ne-a dus restul de drum.
Am avut sentimentul ca cineva drag m-a purtat pe brate si nimic nu putea rau sa mi-se intample nici mie, nici celor de langa mine.
Maine o sa vedem ce anume a patit masina si daca motorul s-a calat. Dar... nu cred!
Totdeauna Dumnezeu cand il chemi vine in ajutor. Si apoi astazi, si astazi, oameni dragi lui Dumnezeu s-au rugat pentru mine.Ce bine e in linistea casei mele! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu