miercuri, 3 iulie 2013

Sunt pe aici...

Astazi am fost un pic.adica de la Crez la miruit ,la Manastirea Antim.Minunat loc.Au inflorit iar trandafirii . Curtea toata e plina de flori si slujbele sunt cum le stiam...la strana aceiasi tineri ,probabil de la Teologie si un  preot-calugar in biserica multi si nemiscati,rugatori credinciosi. E inca rugaciune. Am stat zilele aceste in spital,pe holuri,pe colt de scaun,in curand plec iar.
Doamne,cati oameni  sunt in suferinta!Cate familii suparate!Am strans o multime de nume si le-am dus la Antim...Rugati-va,asa ca Parintele Paisie: Pomeneste,Doamne,pe robii Tai care sufera de cancer. Pomeneste,Doamne,pe robii Tai care sufera da infirmitati trupesti,Pomeneste,Doamne pe robii Tai care sufera de infirmitati sufletesti. Pomeneste,Doamne familiile chinuite,parasite,incercate si daruieste-le lor milele Tale cele bogate,
Dumnezeu primeste rugaciunile voastre,este in mine o pace care acopera tristetea.Rugati-va neincetat!
Astazi,chiar astazi,este un an decat suntem impreuna,pe blog. Va multumesc,dragii mei!

6 comentarii:

  1. La multi ani blogului tau , tie si prieteniei noastre de suflet ! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani ! pentru blogul cu care ne delectezi. Dumnezeu sa-ti dea sanatate, tie si celor dragi tie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Adelina.Tu esti printre cei care m-ati ajutat sa cresc acest blog si oricate cuvinte de multumire am, nu sunt suficiente. Asa ca te imbratisez si pe tine si pe Simona si pe Vasile...si pe cei nevazuti!

      Ștergere
  3. Margaritare duhovnicesti:
    "Domnul îşi arată îndelunga răbdare faţă de lume, se arată milostiv tocmai pentru că încă se mai săvârşeşte Sfânta Liturghie. Dacă lumea nu ar fi avut preacuratul Trup şi preacuratul sânge al Domnului, s-ar fi lipsit de supremul bine, de adevărata viaţă şi de darul sfinţirii. Liturghia este adevăratul ferment al vieţii duhovniceşti, cereşti şi sfinte care lucreză în omenire. Liturghia este lumina sufletului nostru, nădejdea şi tăria noastră"
    "Dacă acea muzică îţi aduce în suflet o stare de linişte, de înţelepciune, de sfinţenie, ascult-o, nutreşte-ţi sufletul cu ea. Iar dacă prin ea îţi pătrund în suflet patimi, nu o mai asculta, ţine-te deoparte de trupul şi de spiritul acelei muzici...
    ,,Nu poate exista Biserica în afara iubirii."
    ,,Dragostea este o forţă uriaşă; ea îl face tare pe cel slab şi mare pe cel mic. Aceasta e însuşirea dragostei curate, a dragostei Evangheliilor. Dumnezeul meu, care este cu totul dragoste, îmi dă o putere din dragostea aceasta şi o aprinde cu flacără mare prin Sfântul Său Duh“ "Dumnezeu S-a făcut totul pentru tine, aşa că fă-te şi tu totul pentru El."
    Dumnezeiasca Liturghie este izvor de comuniune, de lumină şi de sfinţenie. Este vieţuire în rai, împreună şedere cu Dumnezeu şi cu sfinţii Lui.
    citat din Sfântul Ioan de Kronstadt

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte frumos, Adrian. Multumesc pentru truda ta. Sper sa ne fie de folos tuturor celor care ajung pe aceste pagini.

      Ștergere